GEBEDS(PUNTEN)BOXJES

Vorige maand was het alweer twee jaar geleden dat we voor het eerst bij elkaar kwamen voor een bidstond. Met uitzondering van 1 of 2 keer in de zomer is er sindsdien geen maand voorbijgegaan dat we niet met een trouw groepje baden voor de gemeente, voor het dorp, voor de wereld, voor onszelf. Mooie momenten!

Natuurlijk hopen we nog steeds dat nieuwe bidders zich zullen aansluiten, maar de laatste keer kwam iemand met een mooie suggestie - iets dat ze elders had gezien: speciale gebedsboxjes waar je gebedspunten in kunt doen. Met dank aan Freddie Schepers hebben wij deze nu ook: gebedsboxjes of gebedspuntenboxjes (zie foto).
Misschien is het bijwonen van de bidstond een stap te ver. Dat kan! Maar nu is het mogelijk om toch een beetje mee te doen: door het indienen van gebedspunten. U kunt vragen om gebed voor een dorpsgenoot of gemeentelid die zorgen kent, of voor uzelf. Misschien bent u geraakt door iets in het nieuws, of maakt u zich zorgen om uw kinderen of kleinkinderen. Of misschien is er iets moois gebeurd waar u God voor wilt danken! Deel het; vraag ons om het samen met u op te dragen aan God.

Dat mag anoniem. De boxjes worden voorafgaand aan elke bidstond leeggemaakt, en na de bidstond zorg ik er persoonlijk voor dat de briefjes worden vernietigd. Ze zullen niet blijven rondslingeren. U kunt thuis uw gebedspunt opschrijven en deze in het boxje deponeren, maar pen en papiertjes zullen ook bij de boxjes liggen. Zowel in de hal aan de voorkant als in De Rank kunt u de boxjes vinden.

Zo hopen we dat de bidstond nog meer iets wordt van ons allemaal. Doet u mee?

Hartelijke groet,

Erika