VAKANTIEPERIODE EN BIDSTOND.

De zomervakantie laat nog even op zich wachten, maar over een paar weken is het voor de kinderen en de jongeren dan toch zover. En hopelijk mogen ook veel volwassenen onder ons nu al of straks genieten van rust en tijd voor elkaar. Dat is iets om naar uit te kijken. Ik hoop dat velen plezier zullen hebben van een welverdiende vakantie, en dat ook thuisblijvers mogen genieten van een mooie zomer.

Ook ik zal een paar weken vakantie hebben, van 13 augustus tot en met 2 september. Hoe pastoraat in die weken geregeld zal zijn, kunt u elders lezen in een bericht van de kerkenraad.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om u en jou nog een keer persoonlijk uit te nodigen voor de bidstond. Dat is meestal op de laatste donderdag van de maand, maar in ieder geval altijd op dezelfde avond als de kerkenraadsvergadering. We beginnen om 19.00 uur. We zijn nu met een redelijk vast groepje van 8-11 personen, maar meer mensen zijn welkom! Ook als u/jij niet gewend bent om hardop te bidden: schuif gewoon aan en bid in stilte met ons mee. Ook is het mooi om van te voren iets op papier te zetten: een kort gebed, een Bijbeltekst, een gedicht, om dit tijdens de bidstond met ons te delen. Ik wil u en jou echt aanmoedigen om dit te doen! Onze ervaring is dat het een avond is die stilzet, rust geeft en verbindt met God en met elkaar.

Van harte welkom, de eerstvolgende bidstond is op 26 juli om 19.00 uur.

Hartelijke groet,

Erika