GZ presenteert Passie Pinksterkrant

Het Gezamenlijk Zondagsblad (GZ) is een blad voor de protestantse gemeenten in Drenthe, Overijssel en Flevoland. Het GZ is geen jongerenkrant. Tóch verschijnt op 22 mei een jongereneditie. In november is een groep havoleerlingen van de Passie in Wierden al begonnen met de voorbereiding van deze uitgave. Deze Passie Pinksterkrant staat in het teken van: geloven door de generaties heen.

Online dienst BOOST

De presentatie van deze speciale editie zou een feestje worden. Eerst op school, later tijdens het BOOST gospelfestival. Maar nu is er geen school én geen festival. Toch komt het feestje er wel. Het GZ, de Passie en BOOST hebben de handen ineen geslagen. BOOST organiseert een online samenkomst op 2e Pinksterdag, aanvang 10.00 uur. Ingrediënten van het programma zijn: music, inspire en connect.  Leendert van den Dool, directeur van De Passie verzorgt de overdenking, muziek komt van de artiesten die dit jaar op BOOST zouden optreden (onder wie Mensenkinderen en Chesron) en het GZ presenteert de Passie-Pinksterkrant. De dienst is te volgen via YouTube, maar kerken kunnen deze ook uitzenden via hun eigen digitale kanalen.

Onze kerk heeft al kranten besteld, deze worden t.z.t. op de gebruikelijke wijze bezorgd.