DE KERSTBOOM.

Janny, zorg jij weer voor de kerstboom? werd mij gevraagd. "Ja, hoor", zei ik.
Want even een paar telefoontjes en er staat een hele ploeg vrijwilligers klaar.
Er werd een mooie slanke boom uitgezocht bij Erik en Conny.
Even de gemeente door: die had skimmia, makke hulst met een heleboel besjes, dennengroen, bonte hulst en één in de Legerstraat (werd verteld) heeft onder de hulstboom geslagen om de vogels te verjagen. Zo was het weer snel voor elkaar. Dank aan alle vrijwilligers.
Janny de Haan.

PAPIEREN VRIJWILLIGERS?!

Sinds jaar en dag zamelen we oud papier in voor de jeugd van de kerk.
Met het geld kunnen we alle jeugdactiviteiten bekostigen en investeren we in de opbouw van de gemeente. Bijvoorbeeld het uitnodigen van een gospelgroep, ondersteunen van de jeugdkerk en niet te vergeten de lekkere koeken tijdens het drinken van koffie en thee.
De container voor het papier staat om de 8 weken klaar om volgemaakt te worden.
Een belangrijk deel van dat papier is afkomstig uit ’t Ellertsveld.
Nu is het volgende probleem ontstaan: de bewoners zijn niet meer in staat om het oud papier zelf te sorteren en in dozen te doen.
Hiervoor zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers!
Wie kan ons hierbij helpen?
Het is belangrijk dat we zorgen dat het papier elke week netjes wordt gesorteerd zodat we het kunnen  blijven ophalen voor de kerk.
We hopen hiervoor op de korte termijn een rooster te kunnen maken.

Je kunt je opgeven bij:
Henk Bouwman