GEZAMENLIJK JEUGDWERK

Als ik schrijf, weet  ik niet of iedereen , dit jaar goed heeft afgesloten, we hopen van wel, maar ik weet wat het is om een jaar extra te moeten doen, maak er wat moois van. Voor jullie die over gaan naar de volgende trede op destudie trap, succes volgend jaar. Voor de geslaagden ook hier nogmaals gefeliciteerd. Babette, we hopen voor jou dat het studie jaar in Amerika doorgaat, veel sterkte, Maaike, succes met je vervolg studie in Doetichem en Lisanne, succes met je baan, die je hebt gekregen nadat je geslaagd bent.

28 mei hebben we onze spelavond van Sirkelslag  weer gehad. We moeten de uitslag nog doorgeven van de plm 300 teams, die landelijk hebben mee gedaan, zijn wij geëindigd op plek 120. Goed gedaan met z’n allen, volgend jaar gaan we er weer voor!!!

Het was goed om elkaar op 6 juni weer te zien bij de  jeugdkerk, fijn om zo samen weer contact te hebben op deze manier en ook om na te denken over het thema: waarvoor leef ik. Mooie gesprekken gehad, dit willen wij graag doorzetten naar 4 juli, ook dan beginnen om 9.45, zodat we corona-proof in de zaal kunnen.

Namens de Jeugdraad en Jeugdkerk.