GEZAMENLIJK JEUGDWERK.

In de maand juli hebben we geen jeugdkerk gehad, dit i.v.m. vakanties, de jeugd vliegt overal heen, of met tijdelijke werkzaamheden, om wat extra te hebben, wat je dan vervolgens net zo snel weer uitgeeft, of omdat je spullen kapot maakt en moet terugbetalen.

Op 23 augustus, hebben wij onze eerste jeugdkerk gehad van dit seizoen, rekening houdend met de corona voorschriften.

Niet iedereen was al aanwezig, dit door verschillende redenen.

Ingrid Katerberg was er deze keer voor het eerst bij.

We hebben de afgelopen coronatijd geëvalueerd en vonden de opzet, die we gevolgd hebben positief, mocht er weer een soort lock-down komen, gaan we waarschijnlijk weer hier toe over.
Ook de EO. Beam diensten hebben we besproken, de ervaring was positief.

Jong protestant(PKN) en de EO Beam hebben gezamenlijke werkvormen opgezet, voor dit winterseizoen, wij willen dit zeker gaan volgen, met aansprekende titels, o.a.

1)    Na de dood ga je boeten
2)    Komt er een derde wereldoorlog
3)    De kip is geschapen door God

Wij wensen jullie samen met je ouders een goede gezondheid en tot ziens bij de volgende jeugdkerk.
Groeten Hanny en Harry