EVEN EEN HERINNERING.

Zoals u allemaal wel al weet houden wij op zaterdag 11 mei een rommel -, boeken- planten- en stekkenmarkt met daarnaast nog veel andere activiteiten .

Velen van u hebben zich op gegeven en daar zijn we dan ook erg blij mee

Wij verwachten u dan ook op zaterdag 11 mei op de afgesproken tijd .

Mocht u toch verhindert zijn deze dag laat het ons dan even weten.

En mocht u nog leuke spullen voor ons hebben?  Op vrijdag  10 mei tussen 16.00uur en 19.00 uur kunt u deze spullen brengen naar de Rank waar we deze spullen van u in ontvangst zullen nemen.

Tot 10 of 11 mei.

De rommelmarktcommissie.

KNIEPERTIES.

Wie wil er knieperties bakken voor de rommelmarkt? 10 in een "putie".
Inleveren bij Janny de Haan, Ringstraat 13,
Bij voorbaat dank!

Rommelmarkt  Schoonoord.

Net als andere jaren hebben we dit jaar op zaterdag 11 mei weer onze jaarlijkse rommelmarkt

Deze markt begint om 13.00 uur  en we doen door tot 15 .00uur

Op deze markt is er weer van alles te doen .

We hebben natuurlijk heel  veel leuke spulletjes die we weer aan de man dan wel vrouw willen brengen.

Bijna alles kan nog wel een rondje mee.

Ook zijn er verschillende andere dingen te koop zo als bloemen , planten en stekjes

We hebben binnen natuurlijk ook weer een leuke boeken markt  waar  naast boeken ook C.D’s   L.P’s  en  spelletjes verkocht worden.

En natuurlijk hebben we weer een rad van fortuin met hele leuke prijzen.

Al met al weer een gezellige middag voor iedereen ,

en u bent op 11 mei natuurlijk ook van harte welkom

De markt word gehouden op de parkeerplaats van de Gereformeerde P.K.N.- kerk  De Wijngaard aan de kerklaan 35 in Schoonoord.

Hopelijk tot ziens.

de commissie

Hallo allemaal.

Op onze laatste gemeenteavond ( biddag j.l ,)

Is er besloten dat er weer een rommelmarkt zou komen.

Inmiddels een paar weken geleden zijn we als commissie weer bij elkaar geweest en hebben we besloten om op 11 mei weer een rommelmarkt te gaan organiseren .

Dit alles kunnen we niet zonder u en jullie.

Daarom doen we bij deze dan ook weer een beroep op u allen om ons te helpen en wij vragen u dan ook wacht niet tot u gevraagd  wordt maar meld uzelf aan, dit scheelt ons veel werk.

Ook vragen wij u: heeft u nog leuke spulletjes op de zolder of in de schuur staan waar u niets meer mee doet ,en u wilt en kunt het missen bewaar het dan voor ons.

De avond voor de markt  (10 mei )kunt u dan de spulletjes tussen 17.00 en 19.00 uur naar de “Rank“ brengen .

We houden de rommelmarkt op 11 mei van 13.00 uur tot 15 .00 uur op de parkeerplaats van de kerk en we hopen u daar allen te ontmoeten.

Voor vragen en opgave :

De Rommelmarktcommissie.