OPROEP.

De laatste tijd zijn er nogal eens wat activiteiten in De Rank, zoals het stamppottenbuffet vorige maand, afgelopen zondag weer de kliederkerk, afgesloten met een high tea en op de paasmorgen straks weer het paasontbijt voorafgaande aan de kerkdienst. Het is allemaal erg fijn om dit zo met elkaar te organiseren.
Nu zijn we op zoek naar damasten (witte) tafellakens. Heeft er iemand tafellakens in de kast liggen, die niet meer worden gebruikt,en u wilt ze wel missen denk dan aan ons. Wij willen ze graag van u overnemen.
We kunnen dan de tafels snel en mooi dekken en hoeven dan niet steeds papier hiervoor te gebruiken.
U kunt zich in verbinding stellen met één van de diakenen, Jannie Schippers of met Zwaantje Paas. Alvast heel hartelijk dank.